مسئول ایدز مرکز بهداشت جنوب تهران با بیان این که روند ابتلا به ایدز در حال جابهجایی و تغییر است، گفت: از سال ۸۹ تا امروز، روش شایع ابتلا از تزریق به مقاربت جنسی در حال افزایش است به طوری که طبق آمارها در سال ۱۳۸۹ ، ۶۶ درصد ابتلا به وسیله تزریق، ۱ /۲۱ درصد از طریق مقاربت جنسی، ۵/۲ درصد از راه مادر به فرزند،۱۰ درصد نامشخص و نیز از طریق انتقال خون و فرآوردههای خونی هیچ موردی گزارش نشده است.
مرتضوی مسئول ایدز مرکز بهداشت جنوب تهران در کارگاه آسیب شناسی تخصصی ایدز و رسانه از آخرین آمارهای مرکز مدیریت بیماریها خبر داد و گفت: طبق آمارهای این مرکز در کشور از سال ۱۳۶۵ تا اول تیر۱۳۹۰، ۲۳ هزار و ۱۲۵ نفر آلوده به ویروسHIV داشتهایم که ۵/۹۱ درصد آنها را مردان و ۵/۸ درصد زنان تشکیل میدهند که از این میان ۳ هزار و ۵۴ نفر وارد فاز بیماری ایدز شدهاند، یعنی کسانی که باید تحت درمان قرار بگیرند و ۴ هزار ۳۱۱ نفر از کل مبتلایان فوت شدهاند.
به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ حمید صرامی افزود: آموزش ۶۰۰ هزار نفر از والدین دانشآموزان دوره متوسطه، مسئولیت مهمی است که آموزش و پرورش به عهده دارد و براساس آن، پدران و مادران دانشآموزان در یکهزار دبیرستان و در سه هزار کارگاه آموزشی، دست کم سه نوع آموزش را فرا خواهند گرفت.
وی اظهار داشت: روش فرزندپروری، مهارتهای زندگی و پیشگیری اولیه از اعتیاد از جمله این آموزشها است که والدین دانشآموزان، آنها را فرا گرفته و به فرزندان خود منتقل میکنند.
با نخستین انتقال موفق خون کشت شده در آزمایشگاه به انسان، خون مصنوعی یک گام دیگر به واقعیت نزدیک شد.
به گزارش ایران ویج به نقل از ایسنا ، محققان دانشگاه پییر و ماری کوری در پاریس در این پژوهش به استخراج سلولهای بنیادی خونساز از مغز استخوان یک داوطلب پرداخته و آنها را در آزمایشگاه برای تبدیل به سلولهای خونی با ترکیبی از عوامل رشد، پرورش دادند.
محققان برای ردیابی این سلولها، آنها را نشانه دار کرده و ۱۰ میلیارد از این سلولها را که برابر با دو میلیلیتر خون است به بدن فرد داوطلب تزریق کردند.
این بیماری موجب اختلالاتی در کنترلکردن عضلات و نیروی عضلانی، بینایی، تعادل، حس و عملکردهای فکری و ذهنی میشود. مغز، …
بیماری MS یا Multiple sclerosis یک نوع بیماری مزمن اعصاب است که سیستم عصبی مرکزی را درگیر میسازد. درگیری به ویژه در مغز، نخاع و عصب بینایی روی میدهد.
اگر شما به دیابت مبتلا هستید یا از میان اطرافیانتان کسی مبتلا به این بیماری است، ممکن است باورهای مختلفی از این بیماری در ذهن خود داشته باشید و گاه آنقدر به درست بودن آنها معتقد هستید که هیچگاه درباره آنها شک هم نکردهاید. تحقیقات دانشمندان نشان داده است که بسیاری از تفکرات موجود درباره دیابت نادرست است و افراد باید درباره آن تجدیدنظر کنند. شایعترین باورهای غلط درباره بیماری قند عبارتند از: