انتظار
خدایا تو آنی توانی به آنی جهانی به نیستی کشانی

 

 

www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌

آنفولانزا یک عفونت ویروسی است که بینی، گلو و ریه را در گیر می کند. علائم این بیماری شامل تب، درد بدن، سر درد، خستگی، بی اشتهایی،سرفه ی خشک، احساس خشکی یا زخم در گلو می باشد که به صورت ناگهانی ایجاد می شوند. آنفولانزا با سرماخوردگی متفاوت است و علائم شدید تری دارد. بیشتر افراد بدون عارضه خوب می شوند امابرخی اوقات عفونت باکتریایی هم به آن اضافه می شود مانند عفونت گوش، فونت سینوسها، و یا التهاب مجاری هوایی (برونشیت).



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 13 آذر 1390برچسب:آنفولانزا,پزشکی,
ارسال توسط علی

 

 

www.Iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌

  آلرژی چیست؟
آلرژی واکنش سیستم ایمنی بدن است و هنگامی ایجاد می شود که سیستم ایمنی ماده ا ی را که معمولاً برای بدن بی ضرر است اشتباهاً به عنوان ماده ای زیان آور شناسایی می کند و بر علیه آن وارد عمل می شود. بدن انسان به طور معمول در مقابل عوامل مضری مانند ویروسها و باکتریها از خود دفاع می کند. اما گاهی اوقات این دفاع در مقابل مواد بی ضرری مانند گرد و غبار، کپکها، یا گرده ی گیاهان صورت می گیرد. سیستم ایمنی بدن در مقابل این مواد واکنش نشان داده و مقدار زیادی پادتن می سازد . پادتن مانند اسلحه ای به آنها حمله ور می شود تا آنها را از بین ببرد. هر پادتن برای ماده ی ویژه ای ساخته می شود و مخصوص همان ماده ای است که موجب آلرژی می شود. به موادی که واکنش آلرژیک ایجاد می کنند، اصطلاحاً آلرژن گفته می شود. در فرایند دفاع، واسطه های التهابی شیمیایی مانند هیستامین، و سایر موادی که از گلبولهای سفید ترشح می شوند، موجب ایجاد علائم نا مطبوعی می شوند. افراد مستعد به آلرژی این علائم را تجربه می کنند.



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 13 آذر 1390برچسب:آلرژی,حساسیت,عطسه,
ارسال توسط علی



 

بازیافت به آماده‌سازی مواد برای استفادهٔ مجدد گفته می‌شود. موادی که معمولاً قابل بازیافت می‌باشند عبارتند از آهن آلات قراضه آهن پلاستیک شیشه کاغذ مقوا برخی مواد شیمیایی زباله که به کود کمپوست تبدیل می‌شود.

بازیافت از به‌هدررفتن منابع سودمند و سرمایه‌های ملی جلوگیری می‌کند و مصرف مواد خام و مصرف انرژی را کاهش می‌دهد. با این کار، تولید گازهای گلخانه‌ای نیز کاهش می‌یابد. بازیافت مهم‌ترین مفهوم در مدیریت پسماند است.

از سال 1997 در امریکا این روز را به نام روز بازیافت نامگذاری کردند . امروز با جمعیت بیش از 7 میلیاری دنیا استفاده هر چه بهتر از منابع طبیعی نه تنها به سود زمین هست بلکه به سود ما انسان ها هست . کشور آمریکا قسمت بیشتر این آلودگی ها را در کره خاکی به عهده داره . در کشور های مختلف هنرمندان و  انسان های خلاق  با استفاده از مواد های بی استفاده و پلاستیکی دست به ایجاد موادی میزنند که برای خود واقعا عجیب و هنرمندانه هست . در این ایمیل ایران ویج سعی کردیم برخی از این خلاقیت ها رو به شما نشون بدیم 

 

نمادها و کدهای بازیافت مواد

www.iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌


 لطفا تا باز شدن كامل عكسها شكیبا باشید
در صورتی که هر یک از عکس ها باز نشد بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Show Picture را انتخاب كنید


 
www.iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
 
 
 www.iranvij.ir | گروه اینترنتی ایران ویج ‌
 
 



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 13 آذر 1390برچسب:,
ارسال توسط علی

  

تخت جمشید



تخت جمشید یا پارسه که در شهرستان مرودشت در شمال استان فارس واقع است، نام یکی از شهرهای باستانی ایران است که طی سالیان پیوسته، پایتخت مجلل و تشریفاتی امپراتوری ایران در زمان امپراتوری هخامنشیان بوده‌ است. در این شهر باستانی، مجموعه کاخ‌هایی به نام تخت جمشید وجود دارد که در دوران زمامداری داریوش بزرگ، خشایارشا و اردشیر اول بنا شده ‌است و به مدت حدود ۵۰ سال، مرکزی برای برگزاری مراسم آیینی و جشن‌ها مخصوصاً نوروز بوده ‌است. تخت جمشید با نام‌های پارسه، هزارستون، چهل منار و پرسپولیس نیز معروف است. بنیانگذار تخت جمشید داریوش بزرگ بود، البته پس از او پسرش خشایارشا و نوه‌اش اردشیر یکم با گسترش این مجموعه به بزرگی آن افزودند. بسیاری از اطلاعات موجود که در مورد تاریخ هخامنشیان و فرهنگ آنها در دسترس است به خاطر سنگ‌نبشته‌هایی است که در این کاخ‌ها و بر روی دیواره‌ها و لوحه‌های آن حکاکی شده ‌است. باور تاریخدانان بر این است که اسکندر مقدونی سردار یونانی در ۳۳۰ پیش از میلاد، به ایران حمله کرد و تخت جمشید را به آتش کشید و احتمالاً بخش عظیمی از کتابها، فرهنگ و هنر هخامنشی را با اینکار نابود نمود. با این‌حال ویرانه‌های این مکان هنوز هم در شهرستان مرودشت در استان فارس برپا است و باستان شناسان از ویرانه‌های آن نشانه‌های آتش و هجوم را بر آن تأیید می‌کنند. این مکان از سال ۱۹۷۹ یکی از آثار ثبت شدهٔ ایران در میراث جهانی یونسکو است.





تاریخ: یک شنبه 13 آذر 1390برچسب:تخت جمشید,تاریخی,مکان,
ارسال توسط علی

 هفدهم آبان سال 1332 دو ماه و 21 روز پس از کودتاى 28 مرداد،
 محاکمه دکتر محمد مصدق آغاز شد. 




هفدهم آبان سال 1332 دو ماه و 21 روز پس از کودتاى 28 مرداد، محاکمه دکتر محمد مصدق که در بازداشت بود به اتهام ضدیت با سلطنت و قصد برکنارکردن شاه و نیز به عنوان مسبب وقایع 25 تا 28 مرداد در محکمه نظامى تهران آغاز شد.

دکتر مصدق هنگام معرفى، خود را نخست وزیر قانونى ایران اعلام و به صلاحیت محکمه اعتراض کرد و گفت که تنها دیوان عالى کشور مى تواند رئیس دولت را بازخواست قضایى کند.

با بیان این مطلب، جلسه محاکمه به مدت یک هفته تعطیل شد تا اعضاى محکمه که چند افسر ارشد بودند به صلاحیت خود رسیدگى کنند.

دکتر مصدق گفته بود که طبق قوانین ایران،



ادامه مطلب...
تاریخ: یک شنبه 13 آذر 1390برچسب:شخصیتهای جاویدان,تاریخ,مصدق,
ارسال توسط علی
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

ورود اعضا:

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 8
بازدید دیروز : 9
بازدید هفته : 144
بازدید ماه : 138
بازدید کل : 150390
تعداد مطالب : 198
تعداد نظرات : 8
تعداد آنلاین : 1



ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسان p30java